Monster High játékok

Ha szereted a Monster High játékokat akkor ezen az oldalon megmutatjuk neked a legjobb lányos szörnysulis online flash játékokat, megnézhetsz videó bemutatókat képeket a játékokból és természetesen a cikk végén a linket is megtalálhatod amire ha rákattintasz máris a játéknál találod magad és már indul is a játék amivel teljesen ingyen játszhatsz. A játékokat nem kell letöltened vagy telepítened és még csak regisztrálnod sem kell az oldalra. A legtöbb Monster High játék öltöztetős, azaz a szörnysuli szereplőit öltöztetheted fel mindenféle szörnysulis ruhákba.

Címkék

viperine-gorgon-frizuraja-monster-high-blog3.jpg

Egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni ahol Viperine Gorgon frizuráját kell elkészítened, ahogyan te őt elképzeled. Mint tudjuk a Monster high gimiben csak különleges emberek szörnyek vannak, így ehhez hasonlóan kell elkészítened nagyon különlegesre Viperine haját. Először is a mosással kezdjük, majd szárítás és vágás. Annyit vághatsz belőle amennyit csak szeretnél, így egész rövidre is le tudod vágni neki. Ezek után be is festheted neki akár több színűre is, majd választhatsz neki egy fejdíszt és ki is sminkelheted kedved szerint, végül még fel is öltöztetheted. 

Ahhoz hogy még jobban bele tudjatok tekinteni ebbe a játékba készítettem egy videót róla melyben én fogok játszani így láthatod mikor mit kell csinálni. És ha ezek után te is kipróbálnád ezt a nagyon jó kis játékot akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Viperine Gorgon frizurája Monster high játék

Címkék: játékok lányos öltöztetős Játék Monster high fodrászos

komment

süti beállítások módosítása