Monster High játékok

Ha szereted a Monster High játékokat akkor ezen az oldalon megmutatjuk neked a legjobb lányos szörnysulis online flash játékokat, megnézhetsz videó bemutatókat képeket a játékokból és természetesen a cikk végén a linket is megtalálhatod amire ha rákattintasz máris a játéknál találod magad és már indul is a játék amivel teljesen ingyen játszhatsz. A játékokat nem kell letöltened vagy telepítened és még csak regisztrálnod sem kell az oldalra. A legtöbb Monster High játék öltöztetős, azaz a szörnysuli szereplőit öltöztetheted fel mindenféle szörnysulis ruhákba.

Címkék

Egy nagyon jó kis Monster high játékot szeretnék most nektek bemutatni melyben egy olyan lányt öltöztethetünk fel aki a telet szereti a legjobban. Így Most ezt a lányt neked téli ruhába kell öltöztetned, de mivel nagyon kedveli a telet így nem kell túlzásba esni, avagy nem lesznek olyan meleg ruhák rá mint ahogyan azt gondolnátok. Persze nem csak öltöztetheted hanem kiválaszthatod milyen legyen a frizurája, mint ahogyan azt a képen is láthatod, kiválaszthatod milyenre legyen kifestve a szeme, milyen legyen a bőre színe és majd csak ezek után választhatsz neki egy nagyon szép ruhát. Végezetül még számos más kiegészítővel is díszítheted. 

Abbey-Bominable-oltoztetos-monster-high-blog1.jpg

Mint ahogyan azt láthatod itt van előtted egy kis videó is, ebben a videóban a játékot láthatod, melyben megmutatom hogyan is kell a játékkal játszani és persze itt láthatod mennyi mindent választhatsz ennek a lánynak aki nagyon nagyon szereti a telet. Remélem ti is szeretitek a telet és biztosan tetszeni is fog ez a játék amit most ki is tudsz próbálni ha kattintasz erre a címre: Abbey Bominable öltöztetős Monster high játék

 

Címkék: játékok

komment

süti beállítások módosítása