Monster High játékok

Ha szereted a Monster High játékokat akkor ezen az oldalon megmutatjuk neked a legjobb lányos szörnysulis online flash játékokat, megnézhetsz videó bemutatókat képeket a játékokból és természetesen a cikk végén a linket is megtalálhatod amire ha rákattintasz máris a játéknál találod magad és már indul is a játék amivel teljesen ingyen játszhatsz. A játékokat nem kell letöltened vagy telepítened és még csak regisztrálnod sem kell az oldalra. A legtöbb Monster High játék öltöztetős, azaz a szörnysuli szereplőit öltöztetheted fel mindenféle szörnysulis ruhákba.

Címkék

Frankie Steinnek több stílusa van és most elhoztam nektek az egyiket, hogy megismerd. Így ebben a játékban neked fel kell öltöztetned és még a frizuráját is te alakíthatod. Avagy először válaszd ki milyen legyen a frizurája, és válaszd ki milyen legyen a színe. Mivel Frankie Steinnek két színből áll a haja ez így is marad még akkor is ha megváltozik a színe. Miután kiválasztottad a frizuráját akkor válaszd ki neki a legszebb ruhát, hozzá egy szép cipőt és még harisnyát is adhatsz rá. Ezek után választhatsz neki számos kiegészítőt is. Végül még a lány barnaságát is ki tudod választani neki. 

frankie-stein-oltoztetos-monster-high-blog1.jpg

Mint azt láthatod van itt egy nagyon jó kis videó. Ezen a videón ezt a játékot tudod megnézni ami azt jelenti, megnézheted milyen frizurát lehet neki készíteni és milyen ruhák közül választhatod ki a legjobbat. Szerintem ez egy nagyon jó kis Monster high játék amit érdemes kipróbálni, és ha te is ki szeretnéd ezt próbálni akkor nincs is más dolgod mint kattintanod erre a címre: Frankie Stein öltöztetős Monster High játék

Címkék: játékok

komment

süti beállítások módosítása