Monster High játékok

Ha szereted a Monster High játékokat akkor ezen az oldalon megmutatjuk neked a legjobb lányos szörnysulis online flash játékokat, megnézhetsz videó bemutatókat képeket a játékokból és természetesen a cikk végén a linket is megtalálhatod amire ha rákattintasz máris a játéknál találod magad és már indul is a játék amivel teljesen ingyen játszhatsz. A játékokat nem kell letöltened vagy telepítened és még csak regisztrálnod sem kell az oldalra. A legtöbb Monster High játék öltöztetős, azaz a szörnysuli szereplőit öltöztetheted fel mindenféle szörnysulis ruhákba.

Címkék

Körmös Monster high játék

2014.06.04. 12:26

szerző: monsterhigh

Ebben a Monster high játékban amit itt most be szeretnék nektek mutatni Abbey Bomedli körmeit készítheted el. Hiszen a mai világban a lányok már nagyon szeretik a szép körmöket és nagyon sokat is szoktak vele foglalkozni, törődni. Így most itt neked kell elkészítened a legszebb körmöket. 

Monster-high-kormos-blog1.jpg

Először is vágd le a körmeit, majd válaszd ki milyen legyen a formája. Ezek után fesd olyan színűre és olyan mintájúra amilyenre csak szeretnéd. Választhatsz neki egy szép karkötőt, egy szép gyűrűt és tehetsz a körmeire különböző mintájú matricákat. Mint láthatod van itt egy videó mely a játékról készült. Amiben megmutatjuk mit hogyan is kell csinálni avagy milyen lehetőségek vannak. Ha megtetszett ez a kis játék és ki szeretnéd próbálni akkor ezt is megteheted ha kattintasz erre a címre: Körmös Monster high játék

Címkék: játékok

komment

süti beállítások módosítása