Monster High játékok

Ha szereted a Monster High játékokat akkor ezen az oldalon megmutatjuk neked a legjobb lányos szörnysulis online flash játékokat, megnézhetsz videó bemutatókat képeket a játékokból és természetesen a cikk végén a linket is megtalálhatod amire ha rákattintasz máris a játéknál találod magad és már indul is a játék amivel teljesen ingyen játszhatsz. A játékokat nem kell letöltened vagy telepítened és még csak regisztrálnod sem kell az oldalra. A legtöbb Monster High játék öltöztetős, azaz a szörnysuli szereplőit öltöztetheted fel mindenféle szörnysulis ruhákba.

Címkék

Manapság a lányok már könnyedén szeretnének szerelmesek lenni avagy azt szeretnék ha a párjuk szerelmesek legyenek beléjük. ezért Cloe a laboratóriumában kifejlesztett egy nagyon jó kis szerelmi koktélt amit ha a párja Deuce Gorgon megiszik akkor tutira szerelmes lesz Cloe-ba. Így most ebben a játékban neked kell majd elkészítened ezt a szerelmi koktélt, amit ha rosszul készítesz el akkor tutira rosszul lesz Deuce Gorgon.

szerelmi-koktel-monster-high-blog1.jpg

A képen láthatod nagyon sok üveg van amiben mindegyikbe van valamilyen kis lötty, hozzá való a nagy szerelmi koktélhoz. Persze nem mindegyiket kell a koktélba bele önteni és össze keverned. Te rajtad múlik mit mivel keversz össze. Fogd meg az egyik üvecskét menj a pour gombra ez fogja bele önteni a keverő pohárba. Miután már mindent bele öntöttél a keverő pohárba akkor menj a shaker gombra ami össze keveri az alapanyagokat. A server gombbal tudod kiönteni egy koktélos pohárba amit majd oda adsz Deuce Gorgon-nak, persze csak akkor kapja meg ha a done gombra kattintasz és ezek után csak várnod kell Deuce Gorgon hogyan is reagál. 

Mint ahogyan azt láthatod itt egy videó amit nektek készítettünk, hogy megnézzétek hogyan is kell elkészíteni a szerelmi koktélt avagy nekem hogyan is sikerült ezzel a játékkal játszani. Ha a videó alapján te is el szeretnéd készíteni ezt a szerelmi koktélt akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Szerelmi koktél Monster high játék

Címkék: játékok

komment

süti beállítások módosítása